"Ga jij de uitdaging aan met de Tristan Hoffman Challenge?"

Na het succes van de Tristan Hoffman Challenge 2010, georganiseerd door de PIM Foundation, zal er in 2011 een nieuwe fietsuitdaging én hardloopuitdaging plaatsvinden voor het goede doel. Ditmaal georganiseerd door Stichting Kanjers voor Kanjers.

Waarom de Tristan Hoffman Challenge? Tristan Hoffman vertelt:

"Als oud-beroepswielrenner vind ik het een grote eer dat mijn naam verbonden is aan een challenge voor het goede doel: Stichting Kanjers voor Kanjers bevordert het welzijn van het kind 'om de hoek', in het bijzonder op het gebied van sport en spel. Een doelstelling die erg belangrijk is, want elk kind heeft toch het recht om te spelen en sporten zoals we dit onze eigen kinderen zien doen?!

Dat ze een 'bergetappe' naar mij vernoemen, zie ik met een knipoog naar mijn gewezen carrière. Bergen waren namelijk voor mij ook altijd een enorme uitdaging. Met mijn postuur, gewicht en gebrek aan klimmerstalent was het voor mij vooral zweten en hard zwoegen op die mega pukkels. Ik weet dan ook als geen ander hoe het voelt om tot het gaatje te gaan tijdens het beklimmen van een berg. Zelf zet ik me ook graag in voor het goede doel. Daarbij is het goede doel een extra motivatie om de fysieke strijd aan te gaan met het natuurgeweld in de vorm van een immense berg.

Waarom moet je vooral mee doen aan deze fietsuitdaging of hardloopuitdaging? Niet alleen wordt het sponsorgeld van de deelnemers voor de volle 100% gebruikt om projecten te realiseren. Ook de kleinschaligheid, saamhorigheid en gemoedelijke sfeer zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Dus geef je op en ga met ons de uitdaging aan...!"

Tristan

tristan hoffman teamauto2

Tristan als ploegleider bij Columbia

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor